logo-symbol.png

COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING FOR LEDIGE


Vil du..

Blive klogere på konflikter i organisationer?

Have redskaber til at håndtere konflikter effektivt og nænsomt?

Lære hvordan du bruger coaching til at vende konflikter til udvikling?

Så er Coaching og Konflikthåndtering for dig

Kurset er for dig, der er interesseret i coaching og konflikthåndtering. Du er åben for en revurdering af din opfattelse af din omverden, af dig selv og af andre, og du ønsker nye redskaber, kompetencer og indsigter, som du vil kunne tage med dig videre i et nyt job.

På kurset bliver du præsenteret for De 6 Trin – en coachingmetode, som er udviklet af Sofia Manning, og som er er anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark. De 6 Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden.

Du vil yderligere blive præsenteret for teori og praktiske øvelser vedrørende konfliktteori og kommunikation i konflikter, samt få indsigt i din egen konfliktstil.

Coaching og Konflikthåndtering (også kaldet CoKo) udbydes i samarbejde med Copenhagen Business Academy, og er adgangsgivende til Copenhagen Business Academy’s akademiuddannelse i ledelse. Kurset er på positivlisten (uddannelseskode: 8221).

Dette kursus er en del af [akademiuddannelse/diplomuddannelse], og udbydes af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy.

Læs mere om Copenhagen Business Academy her Om Cphbusiness - Danmarks største erhvervsakademi | Cphbusiness


Hvordan?

For at du kan blive optaget på Coaching og Konflikthåndtering for ledige, skal du aftale forløbet med din A-kasse og/eller dit Jobcenter. Retten til 6 ugers jobrettet uddannelse gælder for ledige samt ledige der har gennemført enten en gymnasial eller en relevant erhvervsuddannelse samt har to års relevant erhvervserfaring.

De to års erhvervsrelevante uddannelse, skal være relateret til ledelse fx i form af koordinerende eller relateret til ledelsesmæssige udfordringer, men der er ikke et krav om, at du skal have ledelseserfaring. Du skal have erhvervserfaring svarende til 2 års fuldtidsbeskæftigelse, men det kan består af flere jobs på deltid over en længere periode, fritidsjob, ulønnet beskæftigelse (fx fodboldtræner) mv. tæller også med.

Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, kan du muligvis få adgang til uddannelsen igennem en realkompetencevurdering. Her vurderes det, om du på anden vis har opnået kompetencer, som svarer til adgangskravene. Det kan være igennem erhvervsarbejde, kurser, dele af uddannelse mv. Det er Copenhagen Business Academy, der foretager denne realkompetencevurdering.

Kurset er på positivlisten (uddannelseskode: 8221) og du skal ansøge via din A-kasse og/eller dit jobcenter.

Du er først endelig tilmeldt, når Copenhagen Business Academy har modtaget en AR237-blanket fra din A-kasse og et betalingstilsagn fra dit jobcenter samt dit CV og dokumentation for, at uddannelsen er godkendt af Copenhagen Business Academy.

Der er ansøgningsfrist en uge inden kursusstart.

VIGTIGT: Når Copenhagen Business Academy modtager AR237-blanket fra din A-kasse og betalingstilsagn fra dit jobcenter, vil du modtage et brev i din digitale postkasse. Her er et link, hvor du skal uploade eksamensbevis og CV. Copenhagen Business Academy vil herefter vurdere, om du kan optages på Coaching og Konflikthåndtering.


Coaching og Konflikthåndtering foregår i København i Sofias Hus.

Forløbet løber over 6 uger med en efterfølgende skriftlig og mundtlig eksamen.

Datoerne for de specifikke hold finder du i Kurser for ledige - Datoer

Har du spørgsmål til Coaching og Konflikthåndtering, kan du kontakte vores kontor eller sende os en mail.

Tlf.: 40 50 00 90 - Mail: coko@sofiamanning.dk

OBS TIL JOBCENTER & A-KASSE: Betalingstilsagn og AR237 skal sendes til CPH Business Academy.