HVAD ER COACHING?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. At støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker, og at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor som helst de vil - Samt styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

 

Hvordan virker det? 

Coaching afdækker effektivt hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker - og hvad der skal til for, at de gør. Coaching hjælper mennesker til at bryde negative tanke- og handlemønstre og erstatte dem med nye motiverende alternativer.

Coaching er en effektiv metode til at hjælpe mennesker, teams og virksomheder med ikke blot at definere, men også nå deres mål – og undervejs overkomme deres forhindringer og udfordringer.


Hvorfor blive coach?

Fordi du som Coach lærer at gøre en positiv forskel for dig selv og andre!

Fordi du ikke alene lærer at coache andre til at få et liv, der er spændende, kreativt og meningsfuldt, men også selv kommer til at opleve, at dit eget liv (med arbejde, fritid og familie) vil finde større harmoni. Fordi du blandt andet lærer at inspirere andre til at føle sig tilfredse, ved at bruge dig selv fuldt ud.

Og fordi du som coach kan du skabe dig en karriere, hvor du hele tiden udvikler dig personligt gennem dit job. Hvor du vil opleve en høj grad af frihed, kreativitet og meningsfuldhed.


Hvem tager vores coachuddannelse?

Det gør alle lige fra gangstere til generaler og grafikere! Et hurtigt blik i vores kundekartotek – eller for den sags skyld i et af vores undervisningslokaler – siger det samme. Her sidder musikere, mediefolk, ministerie-ansatte og modemennesker side om side med pædagoger, frisører og direktører i hæderkronede danske virksomheder og bittesmå start-ups. Og hvorfor så det? Fordi alle kan bruge coaching. Fordi:

  • Alle har et uopfyldt mål, en drøm eller et håb, som vi leder efter mod til at tro på og styrke til at realisere.
  • Alle kan brug lidt hjælp eller et nyt perspektiv på, hvordan vi overkommer en forhindring, overvinder vores frygt, sætter os op imod janteloven eller undgår at sabotere os selv inden vi går i gang.
  • Vi alle potentielt kan tage vores skæbne meget mere i hænderne, end vi har for vane at tro på.
  • Vi bliver ramt af krise, stress, sygdom og har brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber.
  • Vi somme tider har brug for at se os selv og hinanden i øjnene og gå efter det, vi virkelig brænder for.

Og fordi du, uanset hvem du er, er lige så velkommen hos os som alle de andre er.

Coaching skaber nye muligheder, og hjælper mennesker i mål med deres drømme.
logo-3.jpg

OM MANNING INSPIRE

Vores uddannelser kan ændre dit liv...Og det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget vi ved! Siden 2001 har vi uddannet mere end 3000 Coaches og MasterCoaches og når vi i diverse sammenhænge støder på vores kursister efterfølgende, møder vi over en bred kam mennesker, der har flyttet sig fremad i livet. Mennesker, der har sat turbo på karrieren, vækket gamle drømme til live, fundet lykken eller skabt den selv.

 

Vores mission

Forklaringen er ganske enkelt, at vores uddannelser er designet til netop det at flytte mennesker - til at kickstarte din karriere, forbedre din forretning og gøre en verden til forskel i dit private liv. Vi ønsker ikke alene at give dig nye redskaber, nye kompetencer og nye indsigter, men også en ny opfattelse af din omverden, dig selv og dit potentiale.

Og ja, kald os bare gammeldags, men på Manning Inspire tror vi virkelig på, at mennesker kan nå deres mål og folde sig selv og deres kompetencer ud i meget højere grad end de fleste tror på, når de træder ind ad døren hos os.

Og det virker. Vores uddannelser sætter mennesker i bevægelse. Det er vi stolte af. Det motiverer os. Og det forpligter. For når det handler om noget, der kan ændre dit liv, så er kun det bedste godt nok. Derfor er det også til stadighed vores ambition at levere Danmarks bedste coachuddannelse.


Hvem er vi?

Manning Inspire blev etableret i 2001 af Sofia Manning & Chris Manning og lige siden, har virksomheden været markedsledende inden for uddannelse af coaches i Danmark.

Det var nemt at være nr. 1 i begyndelsen, for dengang var vi ikke blot de bedste, vi var også de eneste. I dag er der mange coachuddannelser – en del af de nyere er stiftet af nogle af vores tidligere kursister – og markedet er både blevet større og mere varieret, men også mere broget. Hvor coaching dengang var et fremmedord, der vækkede både panderynken og nysgerrighed, er det nu en etableret arbejdsmetode, et ord som alle kender – og fortsat med Manning Inspire blandt de førende og mest troværdige på markedet.

Hos Manning Inspire er det nemlig ikke nok, at være de første. Vi vil også være de bedste! Derfor lægger vi os også konstant i selen for at sikre, at du får en topprofessionel coachuddannelse. Vores filosofi er, at jo bedre vi er, jo bedre bliver du!

Hos Manning Inspire får du en solid uddannelse, der har et godt ry. Når du bliver uddannet hos os, ved dine omgivelser, at du som coach besidder professionalisme, indsigt, kvalitet, grundighed og faglig dybde.

Hos Manning Inspire kan du trygt regne med at blive undervist i et gennemprøvet og kvalitetstjekket koncept. Vi har forlængst luget fejlene ud. Vi henter løbende inspiration i de bedste og mest holdbare trends inden for coaching (for her skal der nemlig også luges ud) og vi arbejder (som de coaches vi er) altid med at forbedre vores egen performance.


Sofia Mannings seks trin

Hos Manning Inspire er coaching ikke et begreb, men en metode, der hviler på en model. Og vi kender ikke bare modellen – vi har selv skrevet bogen! I 2004 udgav Sofia Manning bogen ‘Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål’. Bogen beskriver, hvordan man anvender coaching som en metode baseret på seks enkle trin. Bogen blev en bestseller og metoden har lige siden været den toneangivende form for coaching i Danmark. Det er naturligvis denne metode vi anvender og underviser vores aspirerende coaches i hos Manning Inspire, og det er selvsagt en metode, vi mestrer bedre end nogen af vores konkurrenter.

Sofia Mannings 6-trins-model siger en hel del om vores tilgang til coaching. For det første siger den, at coaching er en generisk metode, der kan anvendes i snart sagt alle situationer. For det andet siger den, at coaching er noget, der kan læres og at forudsætningen for at blive en god coach ikke er en særlig “evne” eller “gave”, men derimod konkret viden, (selv)indsigt og praktisk øvelse.

Man kan også sige det sådan, at vi hos Manning Inspire i særdeleshed er praktikere. Coaching er noget, vi gør. Noget vi træner. Og noget vi hele tiden søger at forbedre.


Hvornår kan jeg gå i gang?

Tjek kursuskalenderen og se alle undervisningsdatoerne for Manning Inspires coachuddannelse og mastercoachuddannelse i både Århus og København.